Mijn Tuinen in de Pers

Een interview over de tuintrends voor 2016 verschenen op 5 februari 2016 in AD de Dordtenaar.

interview tuintrends 2016

Mijn tuinen in de pers

In de loop van de tijd is er diverse malen aandacht besteed aan door mij ontworpen tuinen of zijn er artikelen verschenen over mijn boek ‘Plantwijzer’.

Tuin en Landschap van januari 2013

Home and Garden  nr. 04 van 2013

Tuin en Landschap is een vakblad voor hoveniers en andere groenmensen.

In de Home and Garden nr. 04 van 2013 staat een artikel over een kleine romantische tuin.

Tuin en Landschap
Home and Garden

Mijn deelname aan het RTL4-programma ‘de Klusbrigade’

Een van de gebouwen van Parnassia in Den Haag fungeert als dagopvang voor kinderen met een psychische stoornis. De tuin rondom het gebouw verkeerde in slechte staat, onveilig en niet geschikt om in te spelen.

Via Croqqer had ik mij als vrijwilliger opgegeven om de tuin een opknapbeurt te geven. Tijdens de uitzending is dan ook te zien dat het door mij gemaakte ontwerp met veel vrijwilligers en betrokken ouders is uitgevoerd.

Meer over deze romantische boerderijtuin.

Home and Garden nr. 07 van 2014

In de Home and Garden nr. 07 van 2014 staat een leuk artikel van de hand van de tuinfotografe Maayke de Ridder. Zij heeft enkele van mijn tuinen gefotografeerd in de zomer van 2012.

Het is een leuk stuk over 8 pagina’s geworden over een romantische boerderijtuin in Laren. Het is een ontwerp uit 2010 en deze tuin is aangelegd in 2011. Aan het eind van de aanleg heb ik zelf de beplanting uitgezet; het leukste onderdeel van de aanleg.

home and garden

Meer over deze romantische boerderijtuin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.