Tuinontwerp voor de levende tuin

In de levende tuin

Tuinontwerp voor de levende tuin

Het is mijn missie om levende tuinen te maken. Tuinen vol met planten en waar vlinders, bijen en vogels alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Bijvoorbeeld voedsel en nestmateriaal, maar ook schuilplekken.

De Gehakkelde Aurelia op de Hemelsleutel

In de levende tuin

Tuinen waar het regenwater nog gewoon door de grond kan worden opgenomen, in plaats van in een sneltreinvaart weg te vloeien via het riool.

Een echte levende tuin
Een romantische tuin met bomen, hagen, vaste planten. Strakke en losse elementen.

De levende tuin

Bomen zijn in dergelijke tuinen zeer belangrijk. Behalve voor de dieren zijn ze ook voor ons erg nuttig. Op een hete dag kan je veel beter onder een boom gaan zitten dan onder een parasol. De gevoelstemperatuur onder een boom is zo’n 10 tot 15 graden lager.

Wil je een tuinontwerp voor de levende tuin door mij laten maken, dan kan dat natuurlijk. Neem dan contact op via de mail of bel via het bovenstaande mobiele nummer.

De levende tuin

Tekst video; De levende tuin.
“Hallo, ik ben Ron den Dikken, tuinontwerper met ruim duizend tuinen ervaring en ik breng die ervaring heel graag over op mensen die dat willen leren.

Graag breng ik dit over aan tuinliefhebbers die toch niet helemaal weten hoe ze een tuin prettig leefbaar eruit kunnen laten zien.

Je bent al gauw geneigd om het dicht te straten en een schuttinkje te plaatsen en dan te denken; zo heb ik weinig onderhoud.

Dat klopt natuurlijk wel, maar eigenlijk ziet zo’n tuin er niet uit. Dat kan ook heel makkelijk met plantjes, op een leuke manier, zodat je vlinders naar je tuin lokt en vogels zonder dat het je al te veel werk kost.

Wat is er nou leuker, een mooie levende tuin of een dode tuin. Aan jou de keus.”

De natuurlijke tuin

Kijk ook eens naar de verschillende tuinen op mijn andere website Exclusievetuinen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.